0

Global opgavefunktion


Nem og enkel opgavefunktion på BetterBoards bestyrelsesplatform sørger for effektiv opgavefordeling til de respektive brugere.

Opgavefunktionen er et effektivt hjælpeværktøj for det enkelte medlem og ikke mindst for mødefacilitator og referent, som ofte skal tildele de aftalte opgaver.

Med et enkelt klik kan du oprette en opgave på bestyrelsesportalen og tildele den til den/de personer, som skal udføre opgaven. Sæt samtidig en deadline for opgaven, og du har også mulighed for at vælge om den skal være privat, så kun de involverede kan se opgaven.

Overblik fra din login forside

Har du en eller flere opgaver, får du hurtigt overblik over hvor mange igangværende opgaver, du har via opgaveikonet på din loginforside. Den indikerer hvor mange du har, og om en eventuel deadline er overskredet. Du kan nemt og hurtigt tilgå dine opgaver ved at klikke på ikonet, og du vil komme direkte til din opgaveliste for den respektive bestyrelse, udvalg, advisory board etc..

Se dine igangværende opgaver på BetterBoard login-forsiden med opgavefunktion

Kommenterer på igangværende opgaver

Med kommentarfunktionen er det nemt løbende at opdateret status/spørgsmål etc. på en given opgave, og du kan altid vælge at informere eventuelle andre deltagere om den nye status for opgaven. Hver statusopdatering bliver logget, så man altid kan se hvem, hvad og hvornår, der er tilføjet informationer/kommentarer til opgaven.

Automatiske reminders

Opgavenotifikationer til opgavefunktionen på BetterBoard Bestyrelsesportalen

En bestyrelsesplatform skal gøre det nemt for brugerne, og BetterBoards opgavefunktion har derfor en automatisk reminder-funktion på alle opgaver, så man ikke selv behøver at sætte dem. Derfor sender systemet en høflig reminder på de forudindstillede tidspunkter, så medlemmer får bedst mulig hjælp til at planlægge opgaveaktiviteterne. Når en opgave er færdiststillet, kan man med et enkelt klik ændre status til ”afsluttet opgave”, og den vil blive arkiveret i din liste over afsluttede opgaver.

Bestil gratis materiale eller læs mere om de andre fordele ved at benytte en portal for hele bestyrelsen

Bestil en online demo i dag og oplev hvordan digitaliseringen af din bestyrelse kan optimere workflowet og give jer mere tid til at træffe de rigtige beslutninger i bestyrelseslokalet.

BetterBoard portalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmerne. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores bestyrelses platform, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil gratis materiale lige her og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående portalen eller dens funktioner, så kan du også kontakte os lige her.