Image module
0

Global opgavefunktion

Nem og enkel opgavefunktion på BetterBoards bestyrelsesplatform sørger for effektiv opgavefordeling til de respektive brugere.

Opgavefunktionen er et effektivt hjælpeværktøj for det enkelte medlem og ikke mindst for mødefacilitator og referent, som ofte skal tildele de aftalte opgaver.

Med et enkelt klik kan du oprette en opgave på bestyrelsesportalen og tildele den til den/de personer, som skal udføre opgaven. Sæt samtidig en deadline for opgaven, og du har også mulighed for at vælge om den skal være privat, så kun de involverede kan se opgaven.

Overblik fra din login forside

Har du en eller flere opgaver, får du hurtigt overblik over hvor mange igangværende opgaver, du har via opgaveikonet på din loginforside. Den indikerer hvor mange du har, og om en eventuel deadline er overskredet. Du kan nemt og hurtigt tilgå dine opgaver ved at klikke på ikonet, og du vil komme direkte til din opgaveliste for den respektive bestyrelse, udvalg, advisory board etc..

Se dine igangværende opgaver på BetterBoard login-forsiden med opgavefunktion

Kommenterer på igangværende opgaver

Med kommentarfunktionen er det nemt løbende at opdateret status/spørgsmål etc. på en given opgave, og du kan altid vælge at informere eventuelle andre deltagere om den nye status for opgaven. Hver statusopdatering bliver logget, så man altid kan se hvem, hvad og hvornår, der er tilføjet informationer/kommentarer til opgaven.

Automatiske reminders

Opgavenotifikationer til opgavefunktionen på BetterBoard Bestyrelsesportalen

En bestyrelsesplatform skal gøre det nemt for brugerne, og BetterBoards opgavefunktion har derfor en automatisk reminder-funktion på alle opgaver, så man ikke selv behøver at sætte dem. Derfor sender systemet en høflig reminder på de forudindstillede tidspunkter, så medlemmer får bedst mulig hjælp til at planlægge opgaveaktiviteterne. Når en opgave er færdigststillet, kan man med et enkelt klik ændre status til ”afsluttet opgave”, og den vil blive arkiveret i din liste over afsluttede opgaver.

Oplev værdien af en bestyrelsesportal

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information