Ny medarbejder med stor erfaring

Michael Damborg er medarbejder hos BetterBoard

Bedre bestyrelsesarbejde

var kodeordet da BetterBoard Bestyrelsesportalen og Michael Damborg startede dialogen om en vækstrejse sammen. Michael Damborg kommer med lang erfaring og indsigt og brænder for bestyrelsesarbejde.

Han har været med til at starte bestyrelsesuddannelser på både Aarhus Universitet og University College Nordjylland. Derudover har han selv et “Certificate in Company Direction and International Board member Qualification” fra Institute of Directors (IoD) i London.

Michael Damborg har samtidig lang erfaring fra softwarebranchen og har i mange år været med til at udvikle og sælge SaaS løsninger.

“Jeg ser et stort potentiale i BetterBoards bestyrelsesportal.
Det er en meget intuitiv og gennemtænkt løsning BetterBoard tilbyder, så valget var ikke så svært, da muligheden bød sig for, gennem bestyrelsessoftware, at være med til at udbrede mere professionelt bestyrelsesarbejde. Ikke bare i Danmark, men også i alle andre lande, hvor BetterBoard er repræsenteret” udtaler Michael Damborg.

Det er en meget intuitiv og  gennemtænkt løsning BetterBoard tilbyder, så valget var ikke så svært da muligheden bød sig […]

Michael Damborgs kommercielle baggrund krydret med stor teoretisk og praktisk viden omkring bestyrelsesarbejde er et fantastisk match for BetterBoard.

BetterBoards kunder forventer en professionel rådgivning omkring optimering af bestyrelsesworkflow og ikke mindst “best practice”.

Med Michael ombord fortsætter vi vores professionelle tilgang til markedet og indfrier samtidig vores vækstambitioner.

Vi er enormt glade for at have fået Michael med ombord og et officielt velkommen herfra.

Mvh.

Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen