Private notater og dokumenter


– Med BetterBoard Bestyrelsesportalen kan du enkelt og effektivt lave personlige online mødenotater, både før, under og efter bestyrelsesmødet.

Digitalisering af bestyrelsesarbejdet og dets notater er et vigtigt og nødvendigt arbejde for alle bestyrelsesmedlemmer med henblik på at bidrage til et effektivt og værdiskabede bestyrelsesarbejde – også i fremtiden. En af de mange praktiske funktioner i BetterBoard Bestyrelsesportalen er, at det er muligt at benytte sig af såkaldte ”digitale noter”.

Digital notatblok

På BetterBoard Bestyrelsesportalen har du til ethvert møde adgang til din helt personlige digitale notatblok, hvor du også har mulighed for at vedhæfte dokumenter, som kun du kan se.

Det betyder, at alle personlige notater du laver, både før, under og efter et møde, altid vil være tilgængelige i dit mødearkiv. Når du fx åbner et tidligere møde fra ”Mødearkiv”, vil du ikke bare kunne se de tilhørende dokumenter, men du vil også have adgang til samtlige notater, du har gjort dig i forbindelse med det pågældende møde.

Private notater på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Automatisk lagring

Som en ekstra funktionalitet skal du ikke selv tænke på at gemme dine bestyrelsesnotater. Systemet sørger nemlig selv for en automatisk og effektiv lagring af de notater, som du skriver ind i systemet.

Det er naturligvis også muligt at lave noter og kommentarer, det vi også kalder for annoteringer, direkte på det enkelte dokument. Disse noter eller kommentarer kan du vælge at dele med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, så de også kan kommentere på disse. Du kan læse meget mere om vores smarte annoteringsværktøj lige her.

Bestil gratis materiale eller læs mere om de andre smarte funktioner på portalen

BetterBoard Bestyrelsesportalen indeholder mange smarte funktioner, som er med til at gøre det nemt og enkelt for bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmer. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af funktionerne. Har du lyst til at høre mere om vores bestyrelsesportal, og hvad vi kan tilbyde dig og din bestyrelse? – Så bestil gratis materiale lige her og få uddybende information. Har du yderligere spørgsmål angående BetterBoard Bestyrelsesportalen eller dens funktioner, så kan du også kontakte os lige her.