Private notater og dokumenter


– Med BetterBoard portalen kan du enkelt og effektivt lave personlige online mødenotater, både før, under og efter bestyrelsesmødet.

Digitalisering af bestyrelsesarbejdet og dets notater er et vigtigt og nødvendigt arbejde for alle bestyrelsesmedlemmer med henblik på at bidrage til et effektivt og værdiskabede bestyrelsesarbejde – også i fremtiden. En af de mange praktiske funktioner på bestyrelsesportalen er, at det er muligt at benytte sig af såkaldte ”digitale noter”.

Digital notatblok

På portalen har du til ethvert møde adgang til din helt personlige digitale notatblok, hvor du også har mulighed for at vedhæfte dokumenter, som kun du kan se.

Det betyder, at alle personlige notater du laver, både før, under og efter et møde, altid vil være tilgængelige i dit mødearkiv. Når du fx åbner et tidligere møde fra ”Mødearkiv”, vil du ikke bare kunne se de tilhørende dokumenter, men du vil også have adgang til samtlige notater, du har gjort dig i forbindelse med det pågældende møde.

Automatisk lagring

Som en ekstra funktionalitet skal du ikke selv tænke på at gemme dine bestyrelsesnotater. Systemet sørger nemlig selv for en automatisk og effektiv lagring af de notater, som du skriver ind i systemet.

Det er naturligvis også muligt at lave noter og kommentarer, det vi også kalder for annoteringer, direkte på det enkelte dokument. Disse noter eller kommentarer kan du vælge at dele med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, så de også kan kommentere på disse. Du kan læse meget mere om vores smarte annoteringsværktøj lige her.

Udforsk en nem og sikker platform for hele bestyrelsen

Bestil en 30 dages gratis prøveportal – uden nogen form for binding og oplev, hvad portalen kan gøre for jeres bestyrelse. Udforsk de smarte funktioner og oplev hvilken værdi de kan skabe for jer.

Du kan også bestille en personlig online demo, hvor én af vores kollegaer vil introducere dig til portalen. Her har du også mulighed for at invitere flere bestyrelsesmedlemmer med til den online gennemgang, så I sammen kan opleve portalen.

Oplev bestyrelsesportalen

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information