0

Anslået total læsetid for møder

Få overblik over den estimerede læsetid for mødematerialet, hurtigt og nemt

BetterBoard portalen bidrager til en mere effektiv mødeforberedelse, hvor bestyrelsessoftwaren hurtigt gør det muligt at danne et overblik over, hvor længe det vil tage at forberede sig til det næstkommende bestyrelsesmøde.

Planlæg din mødeforberedelse

Når agendaen til bestyrelsesmødet er publiceret, modtager det enkelte bestyrelsesmedlem en notifikationsmail, hvor den anslåede totale læsetid for alt mødemateriale fremgår. Den anslåede totale læsetid udregnes automatisk af systemet, baseret på den mængde materiale der er uploadet til mødet. Det er derfor ikke nødvendigt at logge på portalen, for at kende omfanget af mødematerialet. Funktionen skaber værdi for bestyrelsesmedlemmerne idet den giver et lynoverblik over læsetiden, og derved kan det enkelte bestyrelsesmedlem hurtigt planlægge sin egen forberedelsestid til mødet.

Desto bedre forberedt bestyrelse er, desto større sandsynlighed er der for et udbytterigt bestyrelsesmøde, som skaber værdi for virksomheden og dennes interessenter.

Den totale anslået læsetid giver bestyrelsesmedlemmerne en indikation af forberedelsestiden til mødet

Digital mødebog

Når mødet er publiceret bliver den digitale mødebog også tilgængelig på portalen, hvor man også her kan se den anslåede totale læsetid for alt mødemateriale. Derudover er der også angivet en estimeret læsetid for de enkelte dokumenter til bestyrelsesmødet. I den digitale mødebog er det naturligvis også muligt at benytte download mødebog-funktionen, som gør det muligt at downloade alt mødemateriale i en samlet PDF-fil.

Oplev en værdiskabende bestyrelsesportal

Prøv portalen gratis
Book online demo
Få mere information