BetterBoard Bestyrelsesportalen - Effektiviser din bestyrelse. Nemt og sikkert.

Bestil information om BetterBoards e-signatur funktion

Med e-signatur funktionen kan I underskrive alt fra bestyrelsesreferater til aftaler og kontrakter. Gør underskriftsprocessen digital og oplev hvor nemt og hurtigt det går, når der skal underskrives dokumenter i bestyrelsessammenhæng. Med e-signatur funktionen på jeres BetterBoard portal, kommer I aldrig til at misse en underskrift igen. Blot vælg hvem der skal underskrive dokumentet, og en notifikationsmail vil automatisk blive sendt ud til de valgte medlemmer med en deadline for, hvornår dokumentet skal være underskrevet. Nemt, enkelt og sikkert.

I listen herunder kan du se nogle af de fordele der er, ved at anvende BetterBoards e-signatur funktion på portalen:

  • Ingen behov for NemID, BankID, eller lignende.
  • Nem igangsættelse af underskriftsproces.
  • Reminder funktion for manglende underskrift.
  • Personligt overblik over dine underskrevne dokumenter.
  • Dokumentet bliver forseglet og stemplet digitalt.

 

Lyder dette interessant for dig og din bestyrelse, så kan du udfylde formularen nedenfor og derefter vil du modtage information omkring e-signatur funktionen fra BetterBoard. Se blandt andet også vores videoguide herunder for at få en god fornemmelse af, hvor enkelt det er at anvende funktionen på portalen.

Du kan også allerede nu læse mere om e-signatur funktionen eller mange af vores andre smarte funktioner på portalen.

Med BetterBoard Bestyrelsesportalen får bestyrelsen et værktøj til bestyrelsesarbejdet, som indeholder alle de remedier og funktioner, som kan være med til at skabe en mere effektiv og struktureret bestyrelse. Skab mere overblik over bestyrelsens aktiviteter og brug portalen til forberedelse af møder, afholdelse af møder og refleksioner af tidligere afholdte møder med det smarte mødearkiv, som automatisk lagre møderne efter dato.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google’s privatlivspolitik og vilkår gælder.
BetterBoard ApS registrerer og behandler mine persondata, som jeg har angivet i denne formular.
Læs mere om BetterBoard’s betingelser.