Ny medarbejder bidrager til vækstambitioner

Thomas Schlüter

Vækstambitioner hos BetterBoard

Vi er glade for at Thomas er blevet en del af BetterBoard – Bestyrelsesportalen, så vi sammen kan forsætte BetterBoards vækstambitioner. Thomas Schlüter bidrager med en solid baggrund indenfor bestyrelseserfaring og brænder for bestyrelses software.

Thomas Schlüter har en solid baggrund indenfor B2B salg og virksomhedsledelse i både ind- og udland, bestyrelseserfaring i SMV segmentet samt stor stor interesse for bestyrelses software. Derudover har Thomas en bestyrelsesuddannelse i rygsækken.

Derfor er vi glade for at Thomas ønsker at bidrage til BetterBoards vækstambitioner.

”Jeg brænder for strategisk udvikling af virksomheder, hvor bestyrelsens arbejde er afgørende. Med en bestyrelsesportal er det simpelt at strukturere arbejdet i bestyrelsen, så det bliver meget mere effektivt.” Udtaler Thomas Schlüter, Sales Executive i BetterBoard.

Når man selv finder værdi i produktet, så er det vigtigt for mig at gøre mit bedste for at kunden får […]

Thomas har en strategiske og operationelle forretningsforståelse, der gør at han hurtigt kan afkode den potentielle kundes behov og gennemgå portalen på en måde, hvor alle kan være med.

”Når man selv finder værdi i produktet, så er det vigtigt for mig at gøre mit bedste for at kunden får den helt rigtige oplevelse fra starten af, om det så er en online demo, en gratis prøveportal eller spørgsmål til den udvikling vi internt gennemgår.” siger Thomas Schlüter.

Med Thomas Schlüter, som en del af BetterBoard fortsætter vi vores professionelle tilgang til branchen og bidrager samtidig til vores vækstambitioner.

Ønsker du en gennemgang af bestyrelsesportalen for at se, hvordan struktur og datasikkerhed kan effektivisere jeres bestyrelsesarbejde? Så book møde med Thomas, direkte i hans kalender her: Online demo – 30 min.

Vi er utrolige glade for, at få Thomas med på holdet i BetterBoard og et officielt velkommen herfra.

Mvh.

Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen