Nyt samarbejde med Topdanmark

Topdanmark indgår samarbejde med BetterBoard

Topdanmark og BetterBoard indgår samarbejde

Alt for mange bestyrelsesmedlemmer har ikke taget stilling til, om de er korrekt forsikret. Dette kan resultere i personlige erstatningskrav mod bestyrelsesmedlemmerne.

Derfor er det med stor glæde at BetterBoard nu kan tilbyde bestyrelsesansvarsforsikring til yderst fordelagtige vilkår hos Topdanmark, eksklusivt for BetterBoard kunder.

TopDanmark tilbyder en billig bestyrelsesansvarsforsikring for BetterBoard's brugere af bestyrelsesportalen

”Hos Topdanmark er vi glade for at kunne annoncere samarbejdet med BetterBoard, hvor vi i hele processen tydeligt har kunnet mærke, at vi arbejder efter det samme værdisæt nemlig at skabe mest mulig værdi for vores kunder, på en ordentlig og professionel måde.”

– Marcel Fonnesbæk, Markedschef Topdanmark.

BetterBoard Logo

”En bestyrelsesportal er i vores optik ikke kun et stykke software værktøj til effektivisering og strukturering af bestyrelsens arbejde, men et redskab som skal skabe værdi til bestyrelsen/direktionen på flere niveauer. Bl.a. derfor har vi indgået samarbejde med Topdanmark omkring bestyrelsesansvarsforsikring til BetterBoards kunder, så ”Good Governance” kan efterleves og ikke mindst at få orden i eget penalhus hele vejen rundt”.

– Stefan Schelde Hansen, Founder BetterBoard.

I Bestyrelsesrapporten som netop er udkommet fra BoardPartner beskrives den manglende stillingtagende til forsikringer for bestyrelsen/direktionen således:

”Bestyrelsesrapporten viser ligesom andre år, at der er udfordringer omkring manglende forsikringsdækning. Vi kan ikke sige det tydeligt nok til både bestyrelsesmedlemmer og ejerledere: Få så tegnet den forsikring! Alt andet er uansvarligt.” – Uddrag fra Bestyrelsesrapporten 2022, udarbejdet af BoardPartner i samarbejde med Dansk Industri og Keystones A/S.

Det er naturligvis individuelt hvilken bestyrelsesansvarsforsikring, der er behov for, men vi har sammen med Topdanmark gjort det nemt og overskueligt.

Se mere om dine forsikringsfordele hos Topdanmark som BetterBoard kunde ved at klikke her.

Med venlig hilsen
BetterBoard Teamet