Bestyrelsesseminar eksklusivt for BetterBoard’s brugere

Bestyrelsesseminar med AROS BOARD og BetterBoard

BetterBoard bestyrelsesseminar

– eksklusivt for BetterBoard brugere

Den 10. februar afholdte vi BetterBoard Bestyrelsesseminar. Et tilbud eksklusivt for brugere af bestyrelsesportalen.

Med fantastiske omgivelser og ikke mindst lækre konferencefaciliteter på Hotel Koldingfjord blev bestyrelsesseminaret afviklet med stor tilfredshed fra samtlige deltagere.

De flotte tilbagemeldinger kan vi bl.a. takke vores gode samarbejdspartnere AROS BOARD, PwC Danmark og Andersen Partners for. De var med til at skabe en indholdsrig dag med fokus på nogle af de mest essentielle punkter for et godt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Dagens program var bl.a. med emnerne:

  • Det værdiskabende bestyrelsesarbejde og forudsætninger herfor
  • Bæredygtighed
  • "Me Too"
  • Cybercrime
Bestyrelsesseminaret blev afholdt på Hotel Koldingfjord

Nyheder på vej til bestyrelsesportalen

Dagen var også krydret med flere caseøvelser, hvor deltagerne fik lov at dele ud af deres viden og erfaringer, som der blev taget rigtig godt imod.

BetterBoard var naturligvis også selv på scenen, hvor vi bl.a. præsenterede et par store nyheder for BetterBoard’s brugere.

En af nyhederne omhandlede datarum, hvor det nu er muligt med et enkelt klik fra din bestyrelsesportal at få adgang til det nye produkt “BetterBoard Datarum”.

Nogle er bekendte med anvendelse af datarum og for andre er det helt nyt, så vi giver lige her et kort resume af hvad det er for en størrelse:

Et datarum er en samling af mapper, filer og dokumenter med adgangskontrolleret tilgang. Et moderne datarum kan opdeles i flere datarum (“underdatarum”). Administrator af datarummet kan styre hvilke medarbejdere og/eller eksterne personer som får adgang. Tilmed kan personer med adgang gives flere adgangsrettigheder ift. at læse eller downloade dokumenter. Alt logføres med hver persons anvendelse af datarummets funktioner og dokumenter, så alt er sporbart.

Q&A funktion (spørgsmål/svar funktion) er samtidig en essentiel del af en datarums løsning, hvor det er muligt for parterne at stille spørgsmål og få svar i al fortrolighed.

Derudover er det naturligvis muligt med elektronisk underskrift (e-signatur) på dokumenter i datarummet, så de respektive parter kan underskrive digitalt.

Et datarum er en samling af mapper, filer og dokumenter med adgangskontrolleret tilgang.

Har du lyst at høre mere om BetterBoard’s datarum, er du velkommen til at booke et møde med en af vores specialister herunder:

Endnu en gang en stor tak til både indlægsholdere og deltagere for sammen at skabe et forrygende bestyrelsesseminar.

Med venlig hilsen
BetterBoard Teamet