Ny e-bog om bestyrelsesarbejde

De 7 trin i miniudgave tilbydes gratis til BetterBoard brugere

Ny e-bog om bestyrelsesarbejde til dig

Karina Boldsen og Søren Christiansen lancerede i 2020 bogen “De 7 trin”, som er en manual til bestyrelsesarbejde i praksis.

Karina og Søren har nu udarbejdet en miniudgave eksklusivt til BetterBoard, der er tilgængelig for alle BetterBoard’s brugere og som samtidig kan downloades som e-bog fra vores hjemmeside.

Udarbejdelsen af ”Miniudgaven af De 7 Trin” er en del af gevinsten af det strategiske samarbejde mellem AROS BOARD og BetterBoard.

”De 7 Trin” miniudgaven har selvsagt sit udspring fra bestyrelsesmanualen ”De 7 Trin” der er tænkt som den praktiske manual for bestyrelsesarbejdet. Manualen er blandt andet med til at sikre, at bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmerne har styr på følgende: “Hvorledes er selskabets markedsposition?”, “hvad forventes af din rolle som bestyrelsesmedlem/formand?” og “kender du til indholdet af eventuelle ejeraftaler?”.

Bogen er samtidig en del af pensum på bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

Se mere om personerne bag bogen her:

Karina Boldsen
Karina Boldsen
Professionelt bestyrelsesmedlem
Søren Christensen
Søren Christiansen
Owner af Castro.Global

AROS BOARD og BetterBoard ønsker at udvikle og optimere bestyrelsesarbejdet, og vi håber at både miniudgaven og den fulde version kan være til gavn og ikke mindst inspiration i mange bestyrelser.

Miniudgaven er som nævnt tilgængelig gratis online i elektronisk format og ønsker du den fulde version, som både fås i hard copy, elektronisk eller som lydbog, kan du bestille den via AROS Board’s hjemmeside.

Med venlig hilsen
BetterBoard Bestyresesportalen