Global opgavefunktion

Global opgavefunktion på BetterBoard Bestyrelsesportalen

En digital platform til bestyrelsen som samler møder, dokumenter og nu også opgaver

Bestyrelsen varetager mange vigtige opgaver, som alle har til formål at udvikle virksomheden i en positiv retning. Vi lever i en tid, hvor der findes rigtig mange digitale løsninger, som kan opfylde næsten alle slags behov. Det kan derfor også hurtigt blive lidt uoverskueligt, når man skal beslutte, hvad man skal vælge, som matcher ens behov.

Som bestyrelsesportal har vi stor fokus på at lytte til vores kunders ønsker, så vi kan matche netop deres behov.

Ét af de ønsker er en nem og overskuelig opgavefunktion, som skal bidrage til strukturen i og ikke mindst effektiviteten af bestyrelsens arbejde. Derfor er vores bestyrelsesportal netop blevet udvidet med den nye globale opgavefunktion, som gør det muligt at tildele opgaver til bestyrelsens medlemmer og andre brugere.

Modtag notifikationer når du nærmer dig en deadline

Med den globale opgavefunktion kan bestyrelsens medlemmer tildele opgaver både individuelt eller i grupper. Med den automatiske reminder-funktion, vil de involverede modtage høflige reminders, i takt med at den angivne deadline nærmer sig.

Derudover kan opgaverne gøres private, hvis man ønsker fuld fortrolighed.

En anden smart del af funktionen er kommentar-sektionen. Her kan de involverede tilknytte kommentarer i takt med, at der bliver arbejdet med opgaven og samtidig notificere de andre om, at der er en ny status på opgaven. På den måde kan man skabe et kommentar-flow på en opgave, hvor alle de involverede medlemmer både kan se og skrive kommentarer, som vil blive delt med hinanden.

Få bedre overblik over bestyrelsesarbejdet med en BetterBoard Bestyrelsesportal

Opgavefunktionen er blot én af de mange funktioner, som kan findes på BetterBoard-portalen. Alle funktionerne er blevet tilføjet ud fra det samme mål om at optimere og effektivisere bestyrelsesarbejdet.