Gram Fjernvarme har fået bedre overblik over bestyrelsesarbejdet med BetterBoard

BetterBoard gør bestyrelsesarbejdet for Gram Fjernvarme nemmere

Gram Fjernvarme og Gram Vandværk har effektiviseret bestyrelsesarbejdet med BetterBoard Bestyrelsesportalen

Lars M. Damkjær som til dagligt er driftsleder hos Gram Fjernvarme og Gram Vandværk, har i en artikel i MedlemsNyt for brancheorganisationen Dansk Fjernvarme fortalt om deres introduktion til bestyrelsesportalen BetterBoard.

Læs hele artiklen herunder.

Gram er glade for ny dokumenthåndtering

Bestyrelsesarbejdet er blevet langt nemmere, efter at Gram Fjernvarme sidste sommer gik over til at bruge dokumenthåndteringssystemet Betterboard.

Bestyrelsesmedlemmerne hos såvel Gram Fjernvarme som Gram Vandværk har fået det nemmere. I sommeren 2019 gik bestyrelserne over til at bruge et online-værktøj, der håndterer alle dokumenter, og det har gjort det frivillige bestyrelsesarbejde meget nemmere.

– Det fungerer bare rigtig godt, og tilbagemeldingerne fra alle bestyrelsesmedlemmer er, at det er et godt værktøj, fortæller Lars M. Damkjær.

Gram har valgt at benytte Betterboard, der fungerer som en onlineportal for bestyrelsesarbejdet. Her kan man samle alle dokumenter, som bestyrelsen har brug for i deres arbejde – både under og imellem møder – og dermed sikre, at alle kan tilgå de nødvendige dokumenter.

– Vi fik en rigtig god introduktion til det, og det er nemt at håndtere for alle, siger Lars M. Damkjær, der nævner, at det giver både samling og overblik for alle.

 

Artiklen blev udgivet d. 19.02.2020

“Det fungerer bare rigtig godt, og tilbagemeldingerne fra alle bestyrelsesmedlemmer er, at det er et godt værktøj.”

– Lars M. Damkjær, driftsleder

Gør som Gram Fjernvarme og hundredevis af andre virksomheder, og gør bestyrelsesarbejdet mere effektivt og overskueligt

Vores bestyrelsesportal er skabt med det formål, at gøre bestyrelsesarbejdet nemmere for hele bestyrelsen både før, under og efter møderne.

Med vores 30 dages gratis prøveperiode får I mulighed for, at opleve portalen og dens funktioner, som bl.a. inkluderer at:

 

Vi sidder også klar til at give dig en gratis personlig online demonstration af portalen, hvor du vil blive introduceret for portalen og dens mange smarte funktioner.

 

Vi sætter altid stor pris på de mange positive tilbagemeldinger, som vi modtager fra vores kunder. Netop derfor glæder det os også ekstra meget, når vi ser vores kunder udtrykke deres begejstring for vores produkt med deres netværk.

Stor tak til Lars M. Damkjær for de rosende ord.