Nytårsupdate for 2019

BetterBoard kaster blikket tilbage på et fantastisk 2019 og ser frem til endnu et godt år i 2020

Nytårsupdate fra BetterBoard hvor vi kigger tilbage på hvad 2019 har budt ind med.

Vi er både glade og stolte over vores vækst i 2019. Det indikerer samtidigt at digitalisering af bestyrelsens arbejde på en sikker og effektive måde, for mange er en vigtig del af det at have en professionel bestyrelse.

En bestyrelsesportal som BetterBoard Bestyrelsesportalen er en del af den professionelle tilgang, men kan naturligvis ikke stå alene.

Der er rigtig mange elementer, som kan bidrage til den professionelle og værdiskabende bestyrelse, og vigtigst af alt er uden tvivl den rette bestyrelsessammensætning. Bl.a. derfor har vi indgået et samarbejde med den digitale datadrevet platform nBoard, som forbinder virksomheder og bestyrelsesmedlemmer. Det og meget mere kan du se i vores nytårsvideo.

Med ønske om et godt 2020.

Stefan Schelde Hansen
Founder

Læs et sammenhængende referat af vores nytårsvideo herunder

“Året 2020 er skudt i gang og jeg håber du er kommet godt ind i det.

En update fra BetterBoard om hvad 2019 har budt ind med er helt overordnet set at vi har haft en fremgang på ca. 150%, dvs. over en fordobling af antal bestyrelsesportaler. Samtidig kan vi se, at der er over 2.500 brugere per måned, som logger ind på deres bestyrelsesportal.

Set fra vores perspektiv er det jo helt fantastisk men vi konkludere samtidigt også at struktur, effektivisering og sikkerhed i bestyrelseslokalet bliver taget alvorligt hvilket glæder os meget.

Vi har naturligvis i løbet af 2019 opdateret BetterBoard portalen med flere nye funktioner, hvor de 2 største opdateringer var vores nye e-signatur funktion samt vores videomøde funktion. Vi fortsætter naturligvis udviklingen og inden for ganske kort tid præsenterer vi igen 2 store nyheder på portalen, som skal være med til at gøre bestyrelsesarbejdet endnu mere effektivt.

2019 blev også året hvor vi lancerede BetterBoard i Norge og i den forbindelse har indgået et samarbejde med det norske konsulenthus Styringspartner – Troværdig ledelse.

Jeg har tidligere i et interview udtalt mig om vigtigheden af at etablere en bestyrelse eller som minimum et advisory board, hvis du vil optimere din virksomhed eller organisation.

Når det er sagt, er sammensætningen af bestyrelsen eller et advisory board unægtelig det mest vigtige og muligvis også det mest vanskelige.

Det er bl.a. en af grundene til at vi netop har indgået et samarbejde med nBoard, som giver BetterBoards brugere en række fordele, så vi sammen forhåbentlig kan hjælpe dem med at få den helt rette konstellation i bestyrelsen.

nBoard forbinder virksomheder og bestyrelsesmedlemmer på en ny digital datadrevet platform, som skaber mange fordele i rekrutteringsprocessen. Én af folkene bagved er serieiværksætteren Martin Thorborg.

Tag selv i et kig på www.nboard.dk.

Vi glæder os så utrolig meget til den fortsatte udvikling og ønsker alle et godt 2020.”