Optimering af bestyrelsesarbejdet

Optimering af bestyrelsesarbejdet med BetterBoard

Indlæg om optimering og effektivisering af bestyrelsesarbejdet

BetterBoard var i dag d. 3. april 2019 repræsenteret ved Erhvervsakademi Århus på forløbet ”Grundlæggende bestyrelsesansvar”, som optimerer og giver et bedre grundlag for bestyrelsesarbejdet. Her skal deltagerne bla. arbejde med:

  • Grundlæggende forståelse for bestyrelsesarbejde
  • Teorier og værktøjer
  • Bestyrelsens juridiske ansvar
  • Selskabsloven
  • Rapportering
  • Kommunikation
  • Samarbejde i bestyrelsen
  • Samarbejde mellem direktion og bestyrelse

Forløbet er for alle der allerede sidder i en bestyrelse, i en forening eller en mindre virksomhed – og for dem der forventer at komme til det senere hen.

 

Stefan Schelde Hansen fra BetterBoard var inviteret til at holde et indlæg omkring, hvordan man kan optimere bestyrelsesarbejdet, ved at gøre det mere effektivt og struktureret før, under og efter bestyrelsesmøderne. Udover optimering af bestyrelsesarbejdet blev der også snakket om IT-sikkerhed, hvor håndtering af fortrolige virksomhedsdokumenter og personfølsomme oplysninger blev en del af temaet. Her blev der blandt andet fokuseret på kommunikationen mellem bestyrelsesmedlemmer, hvor e-mails til dato stadig er én af de mest brugte kommunikationsformer, selvom det også er én af de mindst sikre.

BetterBoard arbejder kontinuerligt med at hjælpe bestyrelser med at effektivisere og strukturere workflowet omkring bestyrelsesarbejdet, hvor selve bestyrelsesportalen er det grundlæggende værktøj for dette.