Videomødefunktionen

Videomøde funktionen


Videomødefunktionen. Nemt og enkelt.


Med videomødefunktionen på BetterBoard Bestyrelsesportalen gør vi det ikke kun muligt for jer at afholde onlinemøder, vi er også med til at skabe en mere effektiv bestyrelse. Eksempelvis kan der bruges mere tid på selve mødet fremfor tid på transport. Med videomødefunktionen har I både mulighed for at reducere omkostningerne og forøge effektiviteten af jeres møder. Skab en professionel bestyrelse med fokus på optimering af processer og reducering af omkostninger og giv samtidig miljøet en ”tanke”.

Det er desuden super nemt og enkelt at benytte videomødefunktionen på BetterBoard portalen. Det kræver hverken download eller installering, blot et enkelt klik og I er i gang med jeres videomøde.

 

En stigende tendens for videomøder

Videomøde-branchen er i kraftig vækst og forventes at stige med 20% årligt. Dette skyldes blandt andet, at efterspørgslen efter videomøder især er store inden for erhvervslivet. Mange virksomheder ser mulighederne for anselige besparelser på både klimaet, transporten og ikke mindst tidsforbruget, som i sidste ende vil øge produktiviteten af medarbejdernes arbejde.

Her er nogle af de fordele, som I får ved at benytte videomødefunktionen:

 

Reducerede tidsforbrug og omkostninger

  • Ved at benytte videomøder har I mere tid til forberedelse – helt frem til mødets start.
  • Transportomkostningerne vil blive markant reduceret da videomødet kan afholdes overalt, og I er derfor ikke afhængige af, at være på samme lokation.

 

Effektivisering af bestyrelsesmøderne

  • ”Små-snak” før og under møderne bliver reduceret, og kan danne grundlag for et mere produktivt møde.
  • Med videomødet opstår en uskreven regel om, at kun én snakker ad gangen og skaber dermed mere struktur, uden at miste den non-verbale kommunikation.

 

Fordele og ulemper

Vi har med denne oversigt sammenlignet nogle af de væsentligste fordele/ulemper ved de 3 møder typer: Videomøde, telefonmøde og alm. fysisk møde.

Fordele og ulemper ved online videomøde

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan I kan afholde videomøder på jeres BetterBoard Bestyrelsesportal, så klik her. Har du yderligere spørgsmål angående videomødefunktionen eller portalen i helhed, så kontakt os her.