Lynintro til BetterBoard Bestyrelsesportalen


Lynintro til BetterBoard Bestyrelsesportalen


Vi har lavet en lynintro til BetterBoard Bestyrelsesportalen, som på under 3 minutter giver et godt indblik i mange af portalens funktioner. Her kommer du både til at skabe bekendtskab til vores forberedelsesscore, webviewer og mange andre funktioner, som kan være med til at skabe et større overblik over bestyrelsens beskæftigelser.

Formålet med denne video er at give et hurtigt overblik over bestyrelsesportalens funktioner og derved give et større indblik i, hvordan portalen fungerer. Hvis du gerne vil prøve kræfter med portalen, tilbyder vi en gratis prøveperiode på 30 dage, hvor I får mulighed for at benytte portalen med alle dens funktioner helt gratis. Brug den bla. til jeres næste møde og se om ikke det kunne være en mulighed for jer på længere sigt.

Bestil online demo

Vil du gerne prøve portalen men er du ikke helt sikkert på, hvordan du kommer igang, så bestil en online demo. Herfra vil én af vores ansatte give dig en personlig tur rundt på portalen, hvor du vil få vist nogle af funktionerne. Det vil naturligvis også være muligt, at stille spørgsmål undervejs så vi sammen kan finde frem til en løsning.