NY OPDATERING!

Modernisering af BetterBoard Bestyrelsesportalen


Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere den nye Webviewer.

Med den nye Webviewer følger både et opdateret udseende, som fremstår i et moderne og overskueligt design samt en opdatering af funktionerne.


Før den nye opdatering af Webvieweren
Ældre version af Webvieweren.

 

Her ses den direkte forskel imellem den ældre version i ovenstående billede og den nye version i nedenstående billede. Den helt store nyhed er menuen, hvor den nye menu fremstår mere morderne og overskuelig med sit grå og hvide udseende.

 

Efter den nye opdatering af Webvieweren
Nyeste version af Webvieweren.

Til den moderne bestyrelse

Med denne opdatering medfølger også en opdatering af vores e-bog, som beskriver og forklarer funktionerne, så du hurtigt og nemt kan få et bedre overblik over Webvieweren i sine nye klæder. Derudover, har vi også lavet en opdatering af vores videoguide, som viser hvordan Webvieweren fungerer i praksis samtidig med, at vores kollega forklarer hvad der sker.

Ønsker du yderligere hjælp, er du altid velkommen til at bestille en online demo. Her vil én af vores kollegaer sidde klar til at guide dig igennem hele portalen og dens funktioner samt svare på spørgsmål du kunne have undervejs. Har du brug for at prøve portalen af over en længere periode, så tilbyder vi også en 30 dages gratis udgave, hvor du vil få mulighed for at bruge portalen i 30 dage helt gratis.

 

Dette er den første store opdatering, som vi er kommet ud med i det nye år men det holder os ikke tilbage fra, at garantere flere opdateringer undervejs. Overordnet set, så bliver år 2019 et stort år for BetterBoard og vi har mange spændende projekter og nyheder, som vi glæder os til at fortælle dig meget mere om.