Ny praktikant hos BetterBoard


Velkommen til vores nye praktikant


Vi vil gerne byde et stort velkommen til Jesper, som er vores nye praktikant her hos BetterBoard. Jesper skal i samarbejde med vores reklamebureau stå for den digitale kommunikation, som indebærer videoer til både LinkedIn og Facebook samt optimere på flere parametre såsom vores hjemmeside og videoguides.

 

Til dagligt studerer Jesper Multimediedesign på IBA Erhvervsakademi i Kolding, hvor han efter sit praktikophold her ved os, blot mangler at skrive sin hovedopgave, før han kan kalde sig færdiguddannet. I den anledning er vi her hos BetterBoard glade for, at kunne give ham en forsmag på erhvervslivet og være med i processen om, at opbygge noget erfaring.

På kort tid har Jesper formået at optimere på nogle parametre, som vi sætter stor pris på. Vi har store forventninger til ham og vi glæder os meget til, at sætte mange nye projekter igang, hvor han kan få lov til, at udfolde sine evner endnu mere.

En stor del af uddannelsen

Multimediedesigner uddannelsen tager 2 år og på 4. semester er kravet, at man som studerende skal i praktik ved en virksomhed. Ved at komme ud i erhvervslivet, kan den teori som læres under uddannelsens første 3 semester være med til at give en bedre sammenhæng idet teori og praksis bliver sat sammen. Jesper har dog allerede noget erfaring fra studiejob og freelance-arbejde, hvilket kun er en god ting fra BetterBoards synspunkt, da han allerede fra dag ét vil kunne tilgå projekter og andre opgaver, hvor vi har brug for hans kompetencer inden for det grafiske og tekniske område.

Klik på vores video og hør en kort præsentation fra herren selv, hvor han forklarer lidt om hans arbejdsområder her ved BetterBoard.

 

Endnu engang velkommen til Jesper.