Nytårshilsen fra BetterBoardGodt nytår fra alle os hos BetterBoard


Her hos BetterBoard vil vi gerne udsende en nytårshilsen til alle jer, som har været med til at gøre 2018 til et fantastisk og mindeværdigt år for os.

Vi arbejder konstant på at udvikle vores bestyrelsesportal, så den i endnu højere grad kan være med til at optimere og effektivisere bestyrelsens arbejde. I den anledning glæder vi os meget til at præsentere 2 store nyheder, som vi vil løfte sløret for, i starten af 2019.

Professionalisering af bestyrelsen har mange facetter, hvor BetterBoard bestyrelsesportalen ofte spiller en rolle i den proces.

 

Flere digitaliserede bestyrelser på vej i 2019

Vores mål for 2019 er at forøge mængden af professionelle bestyrelser via digitalisering af bestyrelsesarbejdet. Vi håber at kunne bidrage til dette med vores nye funktioner, som udkommer i starten af 2019, hvor vi i høj grad har lyttet til vores kunders ønsker og ideer. Derudover har vi selv nogle spændende ideer og ønsker, som vi håber at kunne igangsætte i løbet af 2019.

Der er med andre ord god grund til at være begejstret og spændt til de kommende par måneder. Husk du kan følge med i de nyeste opdateringer fra BetterBoard Bestyrelsesportalen på både LinkedIn, Facebook og naturligvis her på vores blog, hvor vi altid udgiver nyheder omkring bestyrelsesportalen når der sker noget nyt.

 

Vi ønsker et rigtig godt 2019 til alle bestyrelsesmedlemmer, kunder og samarbejdspartnere.

 

Hilsen

BetterBoard teamet.