BetterBoard holder indlæg til ASNET Boards kursusaften


Kursusaften med BetterBoard som gæst


BetterBoard er inviteret til ASNET Boards kursusaften d. 25 oktober, for at give vores bud på hvordan bestyrelsesarbejdet kan gøres mere effektivt og sikkert. Det glæder vi os til at komme med vores “take” på, og ikke mindst til en god diskussion om emnet med de fremmødte ASNET Board medlemmer.

Der er ingen tvivl at en effektiv bestyrelse med fokus på de rigtige udfordringer kan/vil skabe stor værdi for virksomheden.

Struktur på bestyrelsens arbejdsgange og dokumenter skaber grundlaget for at bestyrelsesmedlemmerne kan koncentrere sig om det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

En bestyrelsesportal kan være løsningen på det hele

En bestyrelsesportal giver samtidig nogle andre digitale muligheder og en sikkerhed, som man ikke finder ved fx at benytte mail til at distribuere bestyrelsesdokumenterne.

Som optakt til aftenen har vi lavet en lille video, som du kan se øverst på siden.

 

Gratis materiale og online demo

Sidder du som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand i en bestyrelse, hvor strukturen og mødeforberedelsen ikke altid lever op til det forventede? Så bestil en online demo af vores bestyrelsesportal lige her. Med vores bestyrelsesportal giver vi jer muligheden for at skabe et struktureret arbejdsmiljø med stor fokus på sikkerhed og intuitivt design. Del bestyrelsens dokumenter og kommentér direkte i dem med vores smarte annoteringsværktøj eller hold øje med, hvor forberedte I er til det næstkommende møde med vores forberedelsesscore. Bestil også vores gratis materiale, som indeholder gode råd og værktøjer til optimering af workflowet i bestyrelsesarbejdet.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon lige her.