En stor velkomst på BetterBoard teamet til vores nye “medarbejder” Lena.

Ny praktikant

“Ny medarbejder”


Lena er multimediedesign studerende på IBA Kolding og skal nu afprøve og udvikle hendes multimedie “skills” hos os de næste 3 måneder. Lena kommer blandt andet til at arbejde med videoredigering, online marketing, SEO, frontend design og meget andet i den digitale verden. Vi ser gode muligheder i praktikanter da vi kan være med til at give dem erfaring og læring ud over studiebøgerne samtidig med, at de kommer med et friskt pust i vores ellers travle hverdag. Ikke nok med det, så kommer de studerende med den nyeste viden inden for området, som vi selvfølgelig sætter stor pris på, og håber at kunne lære lidt af.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Lena.

Velkommen!

Hilsen
BetterBoard Teamet